Een unieke uitvaart
op een mooie plek

Uitvaart inspiratie 

De eerste vragen tijdens een bespreking aan tafel zijn vaak: “hoeveel liedjes mogen we, hoeveel mensen mogen er spreken?” Logische vragen voor mensen die geen andere uitvaarten kennen dan die in de aula van een uitvaartlocatie, met 45 minuten voor de ceremonie of begrafenis en precies zo weinig tijd erna in de welbekende koffiekamer. Persoonlijk vind ik het ontzettend  jammer dat we iemands leven en afscheid in te weinig tijd moeten stoppen.

Ik houd ervan creatief te zijn en oplossingen te vinden voor families, waardoor een uitvaart, ook met de nu nodige voorzorgsmaatregelen, kan zijn zoals deze hoort; op een mooie plek, met tijd voor de ceremonie en  op een echt persoonlijke manier. 

Vanuit de overtuiging dat ik families meer keuzes bij een uitvaart wil bieden ben ik op zoek gegaan naar bijzondere plekken en unieke aankleding die passend zijn bij de overledene; verbonden met het leven waarvan we afscheid nemen.

Deze bijzondere en mooie uitvaarten zijn mijn passie en inspiratie voor Funeral Styling; het creëren van uitvaarten waar alles klopt, waar de verbondenheid voelbaar is, met rust, ruimte en tijd in overvloed voor iedereen. Ik help en ontzorg je graag bij het meest waardevolle nu:

Een unieke uitvaart; persoonlijk en op de mooiste plek.  

 

 

Huiselijke sfeer

Bijzondere locatie

Natuur